Over Ons

Wanneer het allemaal begon

De Chinese regering heeft in 2007 een wet uitgevaardigd die het gebruik van cryptovaluta verbiedt. De oprichter van de Yuan Pay Group ging vervolgens de regering uitdagen om virtuele valuta te accepteren. Het doel was om China te helpen om zijn plaats in de voorhoede van de technologische vooruitgang weer in te nemen.

Yuan Pay Group werd opgericht in 2010 toen het begon samen te werken met Chinese financiële instellingen om een virtuele munt te ontwerpen die China zou helpen het gebruik van cryptovaluta te omarmen. Het bedrijf heeft hard gewerkt om de wetgeving in China te veranderen om het land vooruit te helpen en nieuwe technologieën te helpen omarmen.

De e-Yuan is ontworpen om te worden gebruikt als een commerciële vorm van betaling voor goederen en diensten en is de allereerste cryptovaluta die door een overheidsinstantie wordt ondersteund. De groep heeft ook een innovatief, gebruiksvriendelijk tradingplatform ontworpen dat gebruikers in staat stelt met succes transacties te verrichten en te beleggen in virtueel geld. Yuan Pay Group is een geregistreerde cryptovalutatrader. Het heeft veel tijd en moeite besteed om van zijn cryptovaluta een succes te maken.

Missie van de Yuan Pay Group

De missie van Yuan Pay Group is om een concurrerende cryptovaluta uit te brengen, en om beleggers in staat te stellen cryptovaluta te kopen en te verhandelen via haar interactieve, gebruiksvriendelijke handelsplatform. Het wil de handel ook toegankelijker maken door de introductie van zijn innovatieve applicatie die beschikbaar is voor Android- en Apple-gebruikers.

Tegen eind 2021 wil de groep 500 miljoen internationale investeerders aantrekken en 90 procent van alle huidige Yuan in digitale valuta omzetten. Het is ook de bedoeling een waarde van € 5.000 per virtuele munt te bereiken. Het wil ook zijn gebruikers op zijn virtuele platform beschermen.